VÅR HISTORIA

Hur Mulligans startade och hur vi driver Puben idag

OM OSS

Mulligans Pub drivs av Maroun (Marre) med Familj sen den 1 juni, 2018. Före det så var det Mats Sjöstrand (drev i 20 år) & Anders Johansson som startade Mulligans Pub. Året var 1998 den 9 maj. 

Man ville göra en samlingspunkt för Sandvikarna med barkoncept från de Brittiska öarna. Och man bestämde sig för att ha det Irländska temat, den lite finare stilen, inte bara trädetaljer utan mer som en klassisk Gastropub som brukar finnas världen över, i anknytning till finare Hotell. 


Varför namnet Mulligans?

Både Mats & Anders som startade Mulligans är golfare. Där förmodligen båda två ofta bad om en Mulligans, vid varje golfrunda. 

Och om man direktöversätter ordet Mulligans från Irländska. Så betyder det:

"En till..........."

Vilket är ett passande namn på en Gastropub!


Välkommen till oss på Mulligans!

/Maroun med familj

Krögare Maroun & Raymonda

PRENUMERERA


Få uppdateringar om nya rätter och kommande händelser.

 
 

SPECIALSERVICE

Vi erbjuder även Ölprovning på Mulligans. Man kan även boka hela eller delar av puben vid tex födelsedagar eller annan sammankomst. Ibland har vi även olika leverantörer som kommer för att låta gäster prova och smaka deras senaste produkt. Och vi har även speciallkvällar runt olika högtider så som tex. Alla Hjärtans Dag. 

Hör av er till oss så löser vi dina festligheter!

Födelsedagsfest


Hos oss kan man boka både det lilla och stora sällskapet vid en födelsedagsfest. Bara att kontakta oss via mail eller telefon så kan vi skräddasy ditt kalas åt dig. 

Ölprovning

Fokus för provningen är intressanta ölhistorier och baskunskap. Vi kommer att gå igenom hur man brygger öl och vad som skiljer mellan de mest populära ölsorterna. När provningen är slut kommer ni att ha fått massa spännande anekdoter som ni sedan kan briljera med på nästa fest.

Kontakta oss för att boka in er ölprovning!